Blog

Offerte software – Goed geregeld!

Met de verkoopmodule van Offective wordt het u erg eenvoudig gemaakt om een professionele offerte te maken. Uw offerte kan verschillende statussen hebben. Als u uw offerte opslaat als concept, kunt u hier later mee verder.

Lees verder

Effectief reageren op offerteaanvragen

Voor veel ondernemers is de offerteaanvraag lastig. Het kan veel opleveren, maar de praktijk is ook vaak, dat het niets oplevert. Daarom is het belangrijk effectief te reageren op offerteaanvragen en dat betekent dat je een goede offerte moet maken.

Lees verder

Online offerte

Hét grote voordeel van de software van Offective, is dat het allemaal online gebeurt. Dus het maakt niet uit welk besturingssysteem u gebruikt en of u nu op een laptop of een Android smartphone werkt: u kunt er altijd bij.

Lees verder

Offerte maken Mac

Naast Windows, wordt er door veel ondernemers gebruik gemaakt van Apple (Mac). Het lastige van Mac is dat er slechts beperkt software voor te vinden is. De gebruikersgroep is minder waardoor de software vaak duurder is.

Lees verder

Voordelen Offective

U vraagt zich wellicht af wat er voor het maken van een offerte zo handig is aan de software van Offective. Welnu, dat is eenvoudig. Offective is kort gezegd de all-round oplossing voor alles wat met offertes te maken heeft.

Lees verder

Offerte maken voorbeeld

U wilt goede offertes maken. Maar wat is er nu moeilijk aan een offerte maken? Voorbeeld van een offerte is toch op internet wel ergens te vinden? Het handige aan de software van Offective, is dat deze software u door het proces heen leidt van een goede offerte opstellen.

Lees verder

Offerte Maken

Als ondernemer hangt alles af van de offertes die u opstelt en verstuurt naar uw potentiële klanten. Immers, aan de hand van de offerte die ú hebt gemaakt, beslist de klant of hij wel of niet bij u een dienst of product afneemt.

Lees verder
 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden