Digitaal boekhouden

Eenvoudig digitaal boekhouden is nog nooit zo dichtbij geweest. Probeer ons boekhoudprogramma nu 30 dagen geheel gratis

Digitaal boekhouden is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het grootste voordeel is dat er vrijwel geen papier meer aan te pas komt, behalve als u een digitale nota, offerte of factuur wilt uitprinten. Wij bieden u een compleet online boekhoudprogramma met de voor u belangrijke modules voor slechts een klein bedrag per maand. Elke ondernemer kan hiermee zijn voordeel doen, van zzp’er tot mkb. Bovendien kunt u dankzij de handige app overal digitaal boekhouden, dit vanaf uw smartphone, tablet of ander mobiel apparaat. Meld u aan voor een gratis proefaccount, zodat u uw huidige boekhoudsituatie goed kunt vergelijken met de mogelijkheden die wij u bieden.

Probeer gratis

Digitaal boekhouden en factureren

Elke ondernemer heeft zo zijn eigen manier om de administratie bij te houden. Dat het belangrijk is weten we, maar of het nu zo leuk is laten we in het midden. De ene ondernemer heeft meer gevoel voor cijfers dan de ander. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken biedt onze bedrijfssoftware u vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor digitaal boekhouden aangevuld met een CRM pakket voor het aanmaken van een klantenbestand. Ook kunt u het boekhoudprogramma aanvullen met een facturatieprogramma. De rekening opmaken of een offerte opstellen? Het wordt een fluitje van een cent. Alle modules kunt u 30 dagen gratis uitproberen. Daarna beslist u op welke wijze en met behulp van welke module u uw financiële administratie in de toekomst wilt gaan voeren.

Het is een feit dat u met ons online boekhoudprogramma flexibel en efficiënt kunt werken. Overal waar u internet heeft, kunt u bij uw gegevens. Deze gegevens worden real-time bijgewerkt en veilig opgeslagen in de cloud. Deze manier van werken voorkomt bijvoorbeeld het heen-en-weer mailen van verouderde versies van Word of Excel bestanden. Ter plaatse kunt u eenvoudig facturen maken of een voorbeeld van een offerte gebruiken. Handig als u vaak onderweg bent.

Online boekhoudprogramma

Net als bijvoorbeeld Exact online groeit ook ons boekhoudprogramma met u mee. Ook wat betreft de facturering. Onze software biedt meerdere oplossingen voor uw facturatie, maar ook voor wat betreft het opstellen van offertes kunt u uw voordeel doen. U kunt gebruikmaken van een offerte met een standaard tekst, maar u kunt hierin ook wijzigingen aanbrengen. Een offerte op maat aanbieden is dus altijd mogelijk. Deze kunt u omzetten in een pdf en versturen. Gemakshalve noemen wij hieronder tal van modules waar u digitaal gebruik van kunt maken.

  • Boekhouden
  • Offerte maken
  • CRM pakket
  • Facturatie
  • Voorraadbeheer
  • Verkoop
  • Urenregistratie
  • HRM en personeel
  • Taakbeheer
  • Gebruikersbeheer

Onze bedrijfssoftware is geschikt voor tal van ondernemers. Van zzp tot administratiekantoren en van MKB tot startende ondernemers. Digitaal boekhouden? Zet de eerste stap en ervaar de voordelen. U kunt nu direct via onze website een gratis proefaccount aanvragen voor maar liefst 30 dagen. Maakt u al gebruik van een ander online pakket en wilt u graag overstappen? Met behulp van het gestandaardiseerde Audit file formaat kunnen wij uw bestaande administratie gratis voor u importeren, zodat al uw gegevens overgenomen worden en u direct verder kunt.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden