Offerte en factuur

Offerte- en factuursoftware voor elk type bedrijf. Maak vandaag nog een gratis proefaccount aan

Met onze software kunt u professionele offertes en facturen maken op uw eigen wijze. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud staan voorop in alle functionaliteiten. Ons doel is om uw leven als ondernemer zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken, zodat u meer tijd en energie overhoudt voor ondernemen en de leukere dingen in het leven. Uw administratie voor elkaar hebben was nooit zo makkelijk en snel. Een offerte of factuur maken? Vandaag kunt u nog een gratis proefaccount aanmaken.

Probeer gratis

Online offerte en factuur programma

Met een betrouwbaar online offerte- en factuurprogramma werkt u aangenaam, snel en voordelig. U kunt met 1 klik een factuur uit een offerte maken. Door de overzichtelijke indeling krijgt u een beter overzicht van uw administratie. Bovendien kunt u uw administratieve documenten in een mum van tijd aanmaken, waar u ook bent.

Snel, ordelijk en correct offertes opstellen is essentieel voor uw bedrijf om potentiële klanten te overtuigen. Een offerte is een stukje communicatie tussen u en de klant. Met een ijzersterke offerte kunt u een voorstel omzetten in een opdracht. Er is wettelijk weinig geregeld op dit gebied en lang niet bij alle opdrachten is het maken van een offerte echt noodzakelijk. Zaken die niet in uw offerte staan, maar die wel behoren tot uw zakelijke eigenschappen kunt u het beste vastleggen in uw algemene voorwaarden.

Verschillende offertes maken

U kunt verschillende soorten offertes maken. Wat ze gemeen hebben, is dat ze de klant een aanbieding doen van diensten of producten tegen een bepaalde prijs. Bent u een bedrijf aan het opbouwen of wilt u een nieuw product aan de man brengen, dan kunt u uw potentiële klanten ongevraagd aanschrijven. De offerte krijgt dan het karakter van een mailing. Formuleer uw aanbod zo nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk om succes te hebben.

Onze software biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit bepaalde templates voor een offerte, zodat u er een persoonlijk geheel van kunt maken. Dit zal zeker door uw toekomstige klanten worden gewaardeerd. Het programma kan worden gekoppeld aan een facturatiemodule. Dit betekent een automatische aanvulling van klant- en productgegevens in combinatie met de automatische datering, nummering en btw-berekening, die ervoor zorgen dat u supersnel facturen aanmaakt.

30 dagen een gratis proefaccount

De eerste maand kunt u geheel gratis factureren en offreren aan uw klanten. U kunt voor zowel een offerte als een factuur uw eigen huisstijl toepassen. Daarnaast bieden deze modules mogelijkheden om herinneringen te versturen en relaties te beheren.

Voor elk bedrijf is het belangrijk om over informatie van de behoeften van de klant te beschikken. Het relatiebeheersysteem biedt daartoe uitstekende mogelijkheden, want het systeem geeft namelijk informatie over afspraken en interacties met relaties.

Onze software is een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Volledig aanpasbaar aan uw organisatie. Van het maken van een offerte tot het voeren van een complete boekhouding. Wilt u eerst het offerte- of factuurprogramma testen? Maak dan vandaag nog een proefaccount aan. U kunt 30 dagen gratis gebruikmaken van onze aanbieding.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden