Offerte in Excel of Word gratis

Geen zin meer in Excel of Word sjabloon? Probeer ons programma vandaag nog helemaal gratis en begin met het maken van een professionele prijsofferte

Een offerte maken in Excel of Word kent nadelen. Per ongeluk het originele sjabloon overschreven of kunt u het vaste model niet of lastig aanpassen? Wilt u bijvoorbeeld voor een bepaalde klant een andere opbouw, offertekosten of een meer spontane slotzin hanteren? Wij bieden u een oplossing. Onze offerte module biedt u ongekende mogelijkheden, zodat u snel en vlot een offerte op maat kunt maken. Bent u nieuwsgierig geworden? Meld u aan voor een gratis proefaccount voor 30 dagen en ervaar de voordelen.

Probeer gratis

Werken vanuit een offerte voorbeeld

U kunt werken vanuit een voorbeeld en deze wijzigen in een offerte op maat. Zodra u klaar bent, kunt u de prijsofferte als pdf versturen met een begeleidende mail. Een offerte op maat is vele malen persoonlijker dan een standaard prijsofferte. Het kan het verschil maken tussen een droomopdracht of met lege handen komen te staan. Een offerte kan het begin zijn van een prettige klantrelatie. Belangrijk dus om voldoende aandacht te besteden aan uw opzet. Het is de toon die de muziek maakt. Een treffende openingszin en slotzin vergroot uw kans dat de offerte goed wordt gelezen.

Een goede offerte aanbieden kan heel eenvoudig met onze module. U plukt daar al snel de vruchten van, want met een professionele offerte voelen mensen zich gehoord en begrepen. Daardoor zullen ze eerder geneigd zijn om zaken met u te doen. Houd in uw achterhoofd dat de beslissing om de opdracht aan een ondernemer te gunnen niet altijd met prijs te maken, ondanks dat dit vaak wordt gedacht. Veel van de zakelijke beslissers maakt een afweging op basis van kwaliteit en prijs.

Offerte programma

Er zijn tientallen follow-ups te bedenken na het versturen van een offerte. U kunt de klant bellen om te vragen of de offerte in goede orde is ontvangen en of er nog vragen zijn. We noemen dit met een mooi woord, de evaluatieperiode. De informatie die u krijgt van de klant kunt u vermelden in het offerte programma. Handig om te gebruiken bij een eventueel volgend gesprek of voor het uitvoeren van de opdracht.

Onze software werkt in de cloud. De ‘cloud’ is een term die u steeds vaker tegenkomt in combinatie met meer verschillende soorten bedrijfssoftware en de opslag van data. Het is een moderne aanduiding voor diverse ICT toepassingen via het internet. U hoeft niet te wachten op een lang implementatietraject. U kunt direct aan de slag op alle mobiele apparaten. Dit betekent dat u de app ook kunt downloaden op uw smartphone. Daarmee kunt u overal het maken van een offerte opvragen. Met een mooie begeleidende tekst kunt u een klant vlot van dienst zijn. De offerte verstuurt u eenvoudig binnen enkele minuten als pdf-bestand. Dit is ideaal zowel voor MKB-bedrijven als zzp, want u besteedt minder tijd aan uw administratie en houdt meer tijd over voor het ondernemen. U kunt vandaag nog eenvoudig gratis een offerte maken. Niet in Excel of Word, maar met ons online offerte programma. Meld u direct aan.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden