Offerte maken Mac

Naast Windows, wordt door veel ondernemers gebruik gemaakt van Apple (Mac). Met name in de tekstschrijvers- en grafische wereld wordt veel van Apple gebruik gemaakt. Een Mac is nu eenmaal ontzettend gebruiksvriendelijk en heeft vaak ook de power om grotere digitale projecten vorm te geven. Nu is het lastige van Mac, dat er slechts beperkt software voor te vinden is. En als er software voor gevonden wordt, dan is het vaak duur, omdat de gebruikersgroep kleiner is. Toch is dat met Offective niet helemaal het geval. Omdat Offective ‘in de cloud’ werkt, maakt het niet uit of u met Windows of Mac werkt. Dus wilt u op uw mac een offerte maken? Dan kan dat gewoon!

Het maken van offertes is niet altijd het leukste karwei. Niet iedere offerte levert immers een klus op en niet iedere offerte wordt uiteindelijk omgezet in een factuur. Dat betekent dat we daar zo min mogelijk tijd aan kwijt willen zijn. En dat het maken van een offerte dus zo efficiënt mogelijk moet gebeuren. Want minder tijd kwijt aan het maken van een offerte, betekent meer tijd voor de klus zelf.

Toch kunt u een paar vragen hebben bij het werken in de Cloud. Want u kunt dan wel met uw mac online een offerte maken, maar is dat wel veilig? Dat het veilig is, is een ding dat als een paal boven water staat. Denkt u zich maar eens in: uw computer komt dagelijks in aanraking met verschillende software en websites. Dagelijks bent u dus gevoelig voor virussen en hackers. Maar nog erger: uw computer kan er opeens mee ophouden. Zelfs bij een mac is dat niet ondenkbaar… Nu is de veiligheid misschien niet het belangrijkste, waar u zich mee bezig houdt bij het maken van een offerte. Maar het terugvinden van een offerte daarentegen, dat is wel belangrijk. En daarom is het handig als dit op een geïsoleerde server in de cloud is opgeslagen. Van die server weet u zeker dat er een backup wordt gemaakt en dat die met de nieuwste technieken beveiligd wordt.

De software van Offective, ook voor het maken van een offerte, is dus beschikbaar op alle besturingssystemen. Dus of u nu een Windows laptop heeft, een Apple pc (mac), een android tablet of smartphone, u kunt er altijd mee werken. En wat nog mooier is: de software van Offective integreert naadloos met andere software. Dus offertes kunnen zo omgezet worden in facturen en die facturen kunnen zo ingeboekt worden in uw bedrijfsadministratie. En dat alles met een paar klikken. Helemaal persoonlijk vorm gegeven, omdat úw gebruiksgemak centraal staat. Waar u zich ook bevindt. Overal kunt u ermee aan de slag. Offertes maken? Het is verleden tijd dat het niet meer op uw mac kan. En het is verleden tijd dat u er teveel tijd aan kwijt bent. Overtuig uzelf, door het nu gratis 30 dagen uit te proberen! Ga naar: www.offerte-maken-online.nl/gratis-uitproberen/

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef uw reactie op dit artikel

   Niet zichtbaar voor publiek

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden