Offerte maken online

Een offerte online maken is tijdbesparend én leuk! Onze software biedt eindeloos veel mogelijkheden

Uw verkoopgesprek met de klant is goed verlopen. Dan is het tijd voor de volgende stap. U wilt een offerte aanbieden. De klant herkent zich het meest in een offerte wanneer hij zijn eigen woorden daarin terugziet. Het geeft hem het gevoel dat u goed hebt geluisterd en dat u hem hebt gehoord. Een goede offerte maken kost tijd, maar met behulp van onze software kunt u tijd besparen. De lay-out kunt u al van tevoren bepalen en ook de indeling. Het enige dat rest is de juiste woorden vinden om de klant binnen te halen. Wilt u ervaren hoe makkelijk onze software werkt? U kunt zich nu aanmelden voor een proefperiode van 30 dagen. U kunt direct met offreren beginnen.

Probeer gratis

Overal online een offerte maken

Het grote voordeel van onze software is dat het allemaal online gebeurt. Dus het maakt niet uit welk besturingssysteem u gebruikt en of u nu op een tablet of een iOS smartphone werkt. U kunt altijd en overal online een offerte maken. Uw gegevens worden veilig opgeslagen ‘in de cloud’ en bent u verzekerd van een back-up van uw data en de nieuwste veiligheidsprotocollen. U hoeft zelf niet te investeren in hard- of software, want u betaalt maandelijks een laag bedrag om gebruik te maken van onze module. Hiermee bieden wij u een simpele en betaalbare oplossing om een goede offerte te maken.

Het maken van goede offertes is voor elke ondernemer belangrijk. Zonder nieuwe klanten komt er ook geen nieuwe omzet. Een belangrijk onderdeel in het proces van klantenwerving is het opstellen van een goede offerte. Dit wordt door veel zelfstandig ondernemers gezien als een schaduwkant van hun vak. Stel, u bent schilder of aannemer. U werkt met uw handen. Hulp bij het maken van een offerte is dan een uitkomst. Onze software biedt u handvatten voor het opstellen van een effectief voorstel. Met een goed voorstel laat u direct een goede indruk achter bij uw potentiële klant en is de kans dat u de deal sluit een stuk groter.

Unique selling points

In uw offerte kunt u beschrijven waarom de klant voor u moet kiezen. Zorg voor een duidelijk onderscheid tussen u en andere bedrijven. Natuurlijk is het lastig om dit van uzelf te zeggen, maar u hebt vast klanten in uw klantenbestand staan die goed en duidelijk kunnen omschrijven waarom ze voor u hebben gekozen. Laat weten wat uw unique selling points zijn.

In onze software kunt u vaste passages opnemen die u kunt hergebruiken bij de volgende offerte. Dit bespaart tijd. Sommige alinea’s kunt u steeds weer gebruiken, bijvoorbeeld de afsluiting. De gewenste gemiddelde lengte is ongeveer zes à zeven zinnen. Bovendien hangt de acceptabele maximale lengte mede af van het lettertype en van de pagina- of kolombreedte. Ook dit kunt u naar wens aanpassen in onze online offerte module. Aan de module kunt u andere programma’s koppelen, zoals facturatie en relatiebeheer. Heeft u interesse? Neem een proefaccount en beslis pas over een maand of u een abonnement wilt.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden