Offerte software – Goed geregeld!

Met de verkoopmodule van Offective wordt het u erg eenvoudig gemaakt om een professionele offerte te maken. Uw offerte kan verschillende statussen hebben. Als u uw offerte opslaat als concept, kunt u hier later mee verder. Indien gewenst kunt u een offerte koppelen aan alle mogelijke aspecten welke in een verkoopfunnel aan de orde komen. Met het offerteprogramma kunt u een offerte nadat deze de status definitief heeft gekregen, direct omzetten naar een opportunity voor de zo belangrijke opvolging. In het dashboard van de verkoopmodule ziet u direct het aantal concepten, definitieve offertes en goedgekeurde offertes. Ook heeft u in het dashboard een totaalbeeld van de bedragen en marges.

Daarnaast is de offerte software direct gekoppeld aan CRM (relatiebeheer) en de producten module. Het opstellen van een offerte is met een paar muisklikken gerealiseerd. In het instellingen menu kunt u de offerte (indien gewenst) personaliseren en configureren. Met de software kan bij het maken van offertes op regelniveau worden afgeweken van standaard prijzen of kunnen er kortingen worden toegekend. Aan een offerte kunnen bijlages worden gekoppeld welke worden mee verzonden naar de relatie.

Offerte maken online in het kort:
• Eenvoudig een offerte maken
• Mogelijkheid om bijlagen mee te sturen
• Offertes bewaken en opvolgen
• Meerdere templates in verschillende talen mogelijk
• Individueel eigen teksten toevoegen
• Individueel kortingen totaal of op regelniveau

Probeer 30 dagen gratis

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden