Voordelen Offective

U zult zich wellicht afvragen wat er nu zo handig is aan de software van Offective bij het maken van een offerte. Welnu, dat is eenvoudig. Offective is kort gezegd de meest intuïtieve all-round oplossing voor alles wat maar met offertes te maken heeft. De voordelen van de software van Offective zijn enorm!

Voordelen

Allereerst is de conversie van klanten leads ontzettend belangrijk voor uw bedrijf. Veel bedrijven laten winst liggen, doordat potentiële klanten niet goed worden opgevolgd. Met de software van Offective, verliest u geen enkele klant meer uit het oog vanwege het automatische opvolgsysteem!

Een van de andere voordelen van het gebruik van Offective bij het maken van een offerte is dat alles digitaal gaat. Het papieren tijdperk is langzaam maar zeker voorbij aan het gaan. Alles gaat tegenwoordig snel en vlug en daar moet ook het verkoopproces zich in aanpassen. En dus moeten offertes digitaal beschikbaar zijn. Met één druk op de knop is de offerte online verstuurd. Bijkomend voordeel: u heeft een digitaal archief waarin u alles kunt opzoeken.

Nog een voordeel van de software van Offective is dat het optimaal configureerbaar is aan de hand van uw bedrijf of onderneming. Het maakt niet uit of u een groot bedrijf of een klein bedrijf heeft, veel internationaal zaken doet of juist alleen maar nationaal, of dat u producten of diensten levert. De software van Offective is zó te moduleren, dat ook uw organisatie er optimaal profijt van heeft. Daarmee houdt ú de controle over het verkoopproces.

Een andere handige tool binnen de software van Offective, is die van de opportunities. Dit gaat eigenlijk simpelweg om verkoopkansen. Bij iedere verkoopkans legt u vast hoe groot de kans is, dat dit daadwerkelijk een order wordt en om welk bedrag dit dan gaat. Daardoor heeft u ook de mogelijkheid om uw zaken te prioriteren. Daarnaast kunnen er op deze manier omzetvoorspellingen gedaan worden en kunt u zien waar u de focus moet leggen in de komende periode.

Wat misschien nog wel het grootste voordeel is bij het gebruiken van Offective voor het maken van offertes, is de ontzettend intuïtieve gebruikservaring die u heeft als u van deze software gebruik maakt. Geen ingewikkelde menu’s en submenu’s, maar handige en overzichtelijk gerubriceerde buttons, die u de weg wijzen door de verschillende processen. Geen rare toetsenbordcombinaties om iets in te vullen, maar gewoon een gebruikerservaring, zoals die voor iedereen het prettigst is.

Benieuwd geworden? Probeer het dan eerst dertig dagen gratis uit. Verkoopsucces gegarandeerd!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het software pakket van Offective? Ga dan naar: https://www.offerte-maken-online.nl/.

Gratis proefaccount

Wilt u deze software 30 dagen lang gratis uitproberen? Ga dan naar: https://www.offerte-maken-online.nl/gratis-uitproberen/. Uw abonnement wordt niet automatisch verlengd, dus u zit nergens aan vast!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef uw reactie op dit artikel

   Niet zichtbaar voor publiek

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden