Offerte software gratis

30 dagen gratis offerte software! U kunt zich direct aanmelden voor een proefaccount

De komende 30 dagen kunt u gratis offreren. Een unieke aanbieding die alleen maar in uw voordeel werkt. U kunt ervaren hoe gebruiksvriendelijk onze software is en wat u er allemaal mee kunt doen. Naast het maken van een goede offerte, kunt u onze module koppelen aan andere programma’s die deel uitmaken van het verkoopproces. Facturatie, relatiebeheer en boekhouden. Heeft u interesse? Maak dan snel een proefaccount aan.

Probeer gratis

Offerte software gratis voor 1 maand

Veel klanten stellen het op prijs eerst een offerte te ontvangen met een prijsopgave. Vanaf het moment dat de klant de offerte ondertekent, is dit een juridisch document. Het is dus ook belangrijk dat uw offertes aan alle juridische eisen voldoen. Een professionele offerte, die voldoet aan alle juridische eisen maakt u snel en eenvoudig met onze online offerte software. De eerste maand is dit geheel gratis. Daarna betaalt u slecht een klein bedrag.

Een offerte kunt u direct omzetten naar een factuur, mits u ook de module facturatie via ons afneemt. Vol met de allernieuwste technieken die u helpen om uw klant zo goed mogelijk te bedienen en uw financiële administratie te vereenvoudigen. Door een goede administratie te voeren weet u wat uw financiële positie is.

Hoeveel offertes zet u om in opdrachten?

Een gezond bedrijf heeft een goed inzicht in haar financiële positie. Om te kunnen kijken hoe een onderneming zich financieel ontwikkelt, wordt niet alleen naar de balans en winst- en verliesrekening van een bedrijf gekeken, maar ook naar onderlinge verbanden in de overzichten over een langere tijd. Weet u bijvoorbeeld hoeveel offertes gemiddeld per jaar worden omgezet in opdrachten? Er kunnen bepaalde oorzaken zijn dat een offerte niet wordt omgezet in een opdracht, zoals een verkeerd verkoopgesprek of de aangeboden offerte ziet er niet uit.

De lay-out en de indeling van een offerte speelt een belangrijke rol. Een effectieve offerte ziet er professioneel en verzorgd uit. Dit wekt vertrouwen bij uw opdrachtgevers en klanten waarmee u zaken doet. U bereikt dit met een overzichtelijke opmaak en structuur van de offerte met de huisstijl van uw bedrijf of eenmanszaak. Maak gratis gebruik van onze offerte software, zodat wij u kunnen laten zien hoe straks uw offerte eruit zal zien. Een goede offerte zorgt in de toekomst voor meer productiviteit.

Meer koppelmogelijkheden

Om de hoogst mogelijke productiviteit te bereiken, bieden wij steeds meer koppelmogelijkheden. Na het offerte maken, moet er binnen uw eigen bedrijf ook duidelijk zijn, wat er met die offerte is gebeurd. Het is belangrijk dat de klant ingaat op de offerte. Daarom ontvangt u meldingen op uw dashboard van de te nemen acties. Soms is het waardevol om proactief geïnformeerd te worden.

Elke maand weer kunt u online onze nieuwsbrief lezen waarin wij u informeren over onder meer updates die recent zijn doorgevoerd in onze modules en applicaties. U kunt nu gratis deelnemen en zelf onze professionele offerte software ontdekken. Maak vandaag nog een proefaccount aan! Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden