Online offerte template – Maximale mogelijkheden

Bij het maken van een offerte wilt u, als gebruiker ongetwijfeld gebruik kunnen maken van meerdere soorten templates. Binnen de Offective module kunt u de offerte template zelf online aanmaken of wijzigen.
 
 

De Offective offerte template module biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Ontwerp van eigen offerte template
  • Maximale vrijheid voor layout en indeling
  • Keuze uit verschillende lettertypes
  • Kolommen of lijnen toe te voegen
  • Vaste teksten zijn aanpasbaar
  • Documenten template zelf te configureren
  • E-mail templates zelf te configureren
  • Onbeperkt offerte templates maken (denk hierbij aan een Engelse of anderstalige template)

Een bestaande offerte template kan vanuit het instellingen menu worden gedupliceerd en worden aangepast. Op deze manier is het eenvoudig mogelijk om snel meerdere templates te configureren. In de e-mail en de documenten template wordt gebruik gemaakt van zogenaamde tokens (voorbeeld: %Relatienaam% ). De tokens worden bij het verzenden van de e-mail of genereren van een document vervangen door de gegevens van uw relatie of gegevens uit de offerte. Hiermee kan aan het document (of de e-mail) een persoonlijke indruk worden ‘meegegeven’. Voor de meer ervaren gebruiker kan de offerte template ook volledig in HTML worden opgemaakt.

Offerte template
Offerte template Offective
Offerte voorbeeld
Offerte voorbeeld Offective

 

Probeer nu GRATIS 30 dagen de offerte module van Offective! Klik hier om direct te starten met het maken van offertes. Starters kunnen Offective zelfs een jaar gratis uitproberen! Bent u een startende ondernemer? Ga dan snel naar de ZZP-actie!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef uw reactie op dit artikel

   Niet zichtbaar voor publiek

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden