Voorbeeld van een offerte

Voorbeeld van een offerte nodig? Ontwerp uw eigen offerte template met maximale vrijheid voor lay-out en indeling

Online kunt u talloze voorbeelden vinden van een offerte. U kunt kiezen uit één van deze voorbeelden of uw eigen template creëren. Hiermee onderscheidt u zich ten opzichte van de rest. Het ontwerp van uw gepersonaliseerde offerte is met een paar muisklikken gerealiseerd. Wij bieden u een uniek platform waarop u gemakkelijk nieuwe functionaliteiten kunt toevoegen en dat we kunnen laten communiceren met andere modules, zoals facturatie en relatiebeheer. Online offertes maken? Offreer een maand gratis!

Probeer gratis

Voor veel ondernemers is een offerte opstellen een lastig karwei die ze het liefst uitstellen. Aan de ene kant kan het veel opleveren, maar de praktijk is ook vaak, dat het niets oplevert. Daarom is het belangrijk effectief te reageren op offerteaanvragen en dat betekent dat u een goede offerte moet maken. Daarin laat u zich uiteraard ondersteunen door software die daar speciaal voor is ontwikkeld. Vanzelfsprekend gaan wij uiterst voorzichtig met uw gegevens om. Wij garanderen dat uw gegevens niet aan derden worden verstrekt.

Voorbeeld van een offerte? Maak uw eigen template

Een offerte maken kan leuk zijn. Weer een kans op een opdracht. Weer een kans om een leuke, nieuwe klant binnen te halen. Zomaar een voorbeeld van een offerte van het Internet halen hoeft niet meer. Daarnaast is het maken van offertes in Word of Excel een tijdrovende klus.

Het werken vanuit eerder gemaakte offertes, het schuiven met afbeeldingen en teksten en het steeds opnieuw herzien verouderde passages kan frustrerend werken. Onze software is dé oplossing om goede offertes te maken vanuit uw eigen ontworpen template. U kunt de offertetool gebruiken op elk apparaat met een internetverbinding, zoals een smartphone, tablet en computer.

Offerte aanbieden

Een offerte is een voortzetting van het verkoopgesprek. Als u bij de klant binnenkomt, is vooral het onderlinge contact van belang. Klikt het? Vaak weet u na een paar minuten al of het een positief gesprek wordt of niet. Als u koopsignalen ontvangt, is het belangrijk om een goede offerte aan te bieden. Bouw uw offerte logisch op en zorg dat de klant niet hoeft te zoeken naar antwoorden. Herhaal puntsgewijs de vraagstelling van de klant.

Als u meer te bieden heeft dan uw concurrent zal dat in een offerte duidelijk naar voren moeten komen. Hoe groter de opdracht en hoe langer het duurt voor het gewenste resultaat bereikt kan worden, hoe belangrijker het is om een offerte te maken. Zaken die niet in uw offerte staan, kunt u het beste vastleggen in uw algemene voorwaarden en als losse bijlage meesturen.

Offerte en algemene voorwaarden

De bepalingen in de algemene voorwaarden kunnen gaan over de garantie, aansprakelijkheid, bedenkingstermijnen, de manier van betalen of bijvoorbeeld hoe men een klacht moet indienen. Als ondernemer kunt u in principe aansprakelijk worden gesteld voor alle directe en indirecte schade. U mag weliswaar nooit uw gehele aansprakelijkheid uitsluiten, maar u kunt deze beter beperken via uw algemene voorwaarden.

Een voorbeeld van een offerte of algemene voorwaarden is online te vinden. Beter is het om uw eigen template te ontwikkelen. Een eerste indruk kunt maar eenmaal maken. Wij helpen u graag met behulp van onze software. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een gratis proefaccount aan.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden