Voorbeeldbrief offerte aanvraag

Wat moet er eigenlijk in de aanvraag van een offerte staan? Bekijk gratis onze voorbeeldbrief en ga aan de slag

Een offerte is een vrijblijvend aanbod wat niet gebonden is aan bepaalde regels. In de vorm van een prijsofferte kan deze in verschillende varianten worden uitgebracht. Wij bieden u een aantal voorbeeldbrieven (sjablonen) waar u een keuze uit kunt maken, want een offerte opstellen is voor menig ondernemer een lastige en tijdrovende klus. Administratieve handelingen zijn ook vaak niet de meeste interessante werkzaamheden. Daardoor blijft een prijsaanvraag nog weleens liggen.

Probeer gratis

Een prijsaanvraag niet beantwoorden, betekent gemiste kansen. Vermijd dit risico, want met onze software kunt u een offerte maken in enkele minuten. Zodra u bent ingelogd, kiest u voor een voorbeeldbrief. U hoeft slechts eenmaal standaardgegevens in te vullen en het systeem doet de rest. Het is een perfecte manier om vlot een prijsofferte te maken. Meld u vandaag nog aan voor een gratis proefaccount en maak gebruik van onze voorbeeldbrieven.

Voorbeeldbrief offerte voor aanvraag

Krijgt u als ondernemer steeds meer offerteaanvragen en maakt u uw offertes nog steeds in Word of Excel? Ervaar dan het gemak van online offerte software. Een offerte programma helpt eenvoudig bij het opstellen en stroomlijnen van uw offertevoorstellen en opdrachtbevestigingen. Het enige dat u hoeft te doen is de juiste voorbeeldbrief kiezen om een offerte te maken voor een aanvraag. De rest is simpel.

Onze software is erop gericht om u in uw verkoopproces zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het opstellen van een offerte is namelijk meer dan slechts een brief uitprinten en opsturen of mailen. Een offerte is uw visitekaartje en een middel om de klant te overtuigen om bij u een product of dienst af te nemen. Een effectieve offerte oogt prettig, wekt vertrouwen en scoort. U bereikt dit met een overzichtelijke inhoud en lay-out op het briefpapier van uw bedrijf.

Wat is een prijsaanvraag?

Een prijsaanvraag is vaak wat langer gedetailleerder dan een standaard offerte. Zeker als het om een eerste contact gaat. U stelt uw bedrijf voor. De manier waarop u dat doet, laat een indruk achter. Vaak is de eerste indruk al gelegd via andere kanalen. Dit zal een positieve indruk zijn geweest, want anders zou er geen interesse zijn om een prijsaanvraag te doen. Met een professionele offerte kunt u die goede indruk nogmaals benadrukken.

Bij het maken van een offerte wilt u, als gebruiker ongetwijfeld gebruik kunnen maken van meerdere soorten voorbeeldbrieven. Dat kan met onze module en bovendien kunt u ongelimiteerd offertes maken. U kunt professioneel en vlot offerte aanvragen of beantwoorden op de manier zoals u dat wenst. Vaste teksten zijn aanpasbaar, keuze uit verschillende lettertypes en er is maximale vrijheid voor layout en indeling. Wat u er allemaal nog meer mee doen kunt u lezen verder op onze website. Wilt u direct een voorbeeld zien? Meld u dan aan voor een proefaccount. U kunt direct aan de slag en alle voordelen ervaren die wij u bieden.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden