Probeer maand gratis

Koppel bestaande administratie
✓ Maand gratis
✓ Daarna slechts €9,50
Aanmelden

Wilt u online offerte software gratis uitproberen?

✓ Eenvoudig offertes maken ✓ Maand gratis online offreren ✓ Uit te breiden met verschillende modules ✓ Notificaties voor acties
✓ Na proefperiode slechts €9,50 per maand ✓ Volledig in de cloud ✓ Gratis offerte software app ✓ Offerte templates en voorbeelden
€9,50 Probeer gratis

Offerte maken online

Online offertes maken, zeer eenvoudig met offerte maken online

Een offerte maken is met Offective eenvoudig en zo gedaan! De offerte module van Offective is gekoppeld aan de relatie- en productenmodule zodat u bent voorzien van alle ingrediënten om een offerte snel aan uw relaties te kunnen versturen.

Offertes dupliceren

Offertes maken is een tijdrovend karwei en vaak worden er sterk op elkaar lijkende offertes gemaakt. Daarom zijn er allerlei handigheidjes opgenomen waarvan het offerte dupliceren slechts één voorbeeld is. U heeft nog nooit zo eenvoudig en snel een offerte gemaakt!

Opportunities

Naast het maken van online offertes kunt u binnen deze offerte/verkoop module opportunities bijhouden. Het automatisch genereren van een opportunity bij een relatie en het bewaken hiervan middels stages is slechts een klein onderdeel van de vele gemakken en mogelijkheden welke Offective u kan bieden bij het gebruik maken van de offerte/verkoop module. Een dagelijkse werkvoorraad signaleert op basis van de instellingen vlekkeloos welke acties op welk moment moeten worden ondernomen bij welke relaties. Middels notificaties wordt u als gebruiker hierover steeds geïnformeerd. Op deze manier heeft u grip op uw relatie en op het verkoopproces.

Voordelen van offertes maken met Offective:

Offerte Maken

 • Eenvoudig offertes maken
 • Offerte maken en dupliceren
 • Bewaking en notificaties van te nemen acties
 • Koppeling met facturatie mogelijk
 • Naadloze integratie met andere modules
 • Meldingen op dashboard van te nemen acties
 • Score en resultaat per medewerker
 • Meerdere rapportage mogelijkheden

Probeer onze online offerte en verkoop module gratis uit!

U kunt onze offerte en verkoop module 30 dagen lang gratis uitproberen. Bevalt het u niet? Geen probleem, u zit nergens aan vast en wij verlengen uw proefaccount niet automatisch tot een betaald account. Bevalt onze module u wel? Dan betaalt u na uw proeftermijn slechts €9,50 per maand! Ook dan zit u nergens aan vast, want u kunt deze module op elk gewenst moment uitschakelen. Uw abonnement stopt dan direct. Meer informatie?

€9,50Probeer gratis

Configureerbaar

Elke organisatie is anders, daarom is de online offerte module flexibel opgezet. Ons systeem is te configureren, zodat u zelf de controle heeft.

Grip op klanten

Verlies nooit meer een potentiële klant uit het oog met behulp van deze offerte- en verkoopmodule.

Online offertes maken

Het papieren tijdperk komt ten einde. Met onze Offerte-module kunt online offertes aanmaken en versturen.

Geïntegreerd

Onze offerte module integreert naadloos met de overige modules. Zo kunt u eenvoudig facturen en taken aanmaken en koppelen

Offerte software – Goed geregeld!

offertes

Met de verkoopmodule van Offective wordt het u erg eenvoudig gemaakt om een professionele offerte te maken. Uw offerte kan verschillende statussen hebben. Als u uw offerte opslaat als concept, kunt u hier later mee verder.

Lees verder

Online offerte template – Maximale mogelijkheden

Offerte voorbeeld

Bij het maken van een offerte wilt u, als gebruiker ongetwijfeld gebruik kunnen maken van meerdere soorten templates. Binnen de Offective module kunt u de offerte template zelf online aanmaken of wijzigen.

Lees verder

Effectief reageren op offerteaanvragen

contacticon

Voor veel ondernemers is de offerteaanvraag lastig. Het kan veel opleveren, maar de praktijk is ook vaak, dat het niets oplevert. Daarom is het belangrijk effectief te reageren op offerteaanvragen en dat betekent dat je een goede offerte moet maken.

Lees verder

Online offerte

icon5

Hét grote voordeel van de software van Offective, is dat het allemaal online gebeurt. Dus het maakt niet uit welk besturingssysteem u gebruikt en of u nu op een laptop of een Android smartphone werkt: u kunt er altijd bij.

Lees verder

Offerte maken Mac

apple

Naast Windows, wordt er door veel ondernemers gebruik gemaakt van Apple (Mac). Het lastige van Mac is dat er slechts beperkt software voor te vinden is. De gebruikersgroep is minder waardoor de software vaak duurder is.

Lees verder

Voordelen Offective

Voordelen offerte maken online

U vraagt zich wellicht af wat er voor het maken van een offerte zo handig is aan de software van Offective. Welnu, dat is eenvoudig. Offective is kort gezegd de all-round oplossing voor alles wat met offertes te maken heeft.

Lees verder

Veel gestelde vragen online offerte maken

 • Offertes
Alles uitklappen | Alles inklappen
 • Ik wil offertes maken, kan dit met Offective?
   

  Jazeker, u kunt online offertes maken met de module Verkoop.

 • Ik wil orders maken, kan dit met Offective?
   

  Jazeker, u kunt online orders maken met de module Verkoop.

 • Ik wil offertes mobiel aanmaken, hoe doe ik dat?
   

  Als u de module Verkoop (of een willekeurige andere module afneemt) kunt u gratis de Offective app downloaden. Via de app kunt u eenvoudig met uw gewenste device (Android smartphone, iPhone of tablet) offreren.

 • Waarom zou ik online offertes maken? Wat zijn de voordelen?
   

  Met de offerte software van Offective heeft u onbeperkt toegang tot uw offertes. U heeft daarnaast de mogelijkheid om offertes te maken terwijl u onderweg bent naar een relatie. Eenvoudig online offertes maken met de app biedt een uitkomst! Een ander niet onbelangrijk voordeel is dat uw gegevens veilig en vergrendeld in de cloud staan. Kortom, ruil uw papieren administratie in voor online offreren.

  TIP: Probeer offerte maken online een maand gratis!

 • Wat kost offerte maken online?
   

  U kunt vanaf €7,60 tot €8,90 per maand, per gebruiker, per administratie gebruikmaken van de module Projecten.

  TIP: maak een gratis proefaccount aan en begin direct met offertes maken.

 • Hoe maak ik een offerte?
   

  U kunt vanuit de module Verkoop via het Offerte overzicht en de button +Nieuw nieuwe offertes aanmaken.

 • Wat is offerte maken online?
   

  Met offerte maken online kunt u in de cloud offreren en orders aanmaken die u vanuit Offective kunt versturen aan uw relaties. Koppel uw offertes en orders aan voorraad reserveringen en creëer facturen (met de module Facturatie) op basis van uw offertes en orders. Zoekt u een offerte voorbeeld (template), offerte voorbeeld of factuur voorbeeld? Offerte maken online heeft het allemaal.

  TIP: Probeer offerte maken online een maand gratis!

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
✓ Maand gratis
✓ Daarna slechts €9,50
Aanmelden